Alaskan Fishing Slot – Ett fiskeäventyr man sent glömmer

Om du är en av dem som älskar att åka iväg och fiska på din lediga tid så kommer du förhoppningsvis älska Alaskan Fishing Slot från Microgaming. Denna spelautomat kommer på fem hjul över tre rader med 243 sätt att vinna på. Bonusrundorna du kan få är väldigt interaktiva och ger stora vinster. Lägg även till att det finns stacked wild, multiplikatorer och mycket annat så kan du börja förstå varför detta spelet är populärt.

Hur spelar jag Alaskan Fishing Slot?

Innan du ger dig ut på ditt fiskeäventyr så måste du förbereda dig. I Alaskan Fishing Slot så får du chansen att sätta upp hur mycket du vill satsa vid varje snurr. Detta gör du genom två olika sätt: Myntvärdet och hur många mynt du vill satsa.

  • Myntvärdet ställer du in genom att välja mellan 0,01 och upp till 0,25.
  • Mynten du väljer att satsa höjer du genom att trycka på fiskikonen. Här kan du välja mellan 1 till 10 mynt.

Detta gör att du kan satsa mellan 0,3 och upp till 75 per snurr, vilket gör att Alaskan Fishing Slot passar de som inte vill satsa stora summor inför varje nytt snurr.

alaskan fishing slot

Bonusfunktioner och symboler att hålla koll på

Denna spelautomat har väldigt roliga bonusfunktioner och har chansen att ge dig stora vinster. Vad du ska leta efter är de olika symbolerna som triggar dessa funktioner. Nedanför kommer vi lista de olika symbolerna och vad de triggar för något.

  • Flugfiske – För att komma till bonusspelet som Microgaming har gett Alaskan Fishing Slot så måste du landa en fiskare på både hjul 1 och 5 samtidigt. Gör du detta så kommer du till en annan skärm där du ska välja 5 fiskeställen av 9 möjliga. Varje plats ger dig ett pris och multiplikatorn kan vara mellan 2 gånger till 15 gånger din insats.
  • Free Spins – Genom att landa 3 eller fler fiskelådor så aktiveras free spins. Alla dina vinster under dessa free spins har en multiplikator på två vilket gör att alla dina vinster dubbleras. Självklart kan du även trigga igång nya free spins under detta spelet men du kan även hamna på flugfiske. Om du lyckas landa på båda bonusspelen under samma snurr så kommer flugfisket aktiveras först för att sedan ge dig dina free spins.

Det finns även en wildsymbol som kommer i form av Alaskan Fishing logotypen. Denna wildsymbolen ersätter alla symboler förutom fiskelådan och fiskaren. Den kan även förekomma som stacked wild, vilket ger dig stor chans till vinst.

Ett stillsamt äventyr med chans på stora napp

När du väl sätter igång spelet så kommer du snabbt höra en stillsam musik som gör att du kommer gunga fram och tillbaka i din stol. Men genom de olika bonusspelen så kommer du garanterat att flyga upp med jämna mellanrum. Flugfisket och stacked wilds är vanligare att förekomma medan free spins är lite svårare att landa. Men lägg till att du har 243 sätt att vinna så kommer du inte känna att en dag på tundran i Alaska inte var värd det.