Kryssningar

Ett annat roligt sätt att ta semester eller bara bryta vardagen med för en weekend är att åka på en kryssning. Kryssningen mellan Stockholm och Åland är en väldigt populär kryssning som lockar många resenärer oavsett ålder. Här kan du shoppa loss, njuta av god mat, spa eller bara njuta av utsikten från däck. Det finns ett stort utbud av olika kryssningar och det finns alltid något som passar just dig, oavsett om du är ute efter att parta loss eller bara vill ha en avkopplande weekend framför dig. Här nedan listar vi några populära kryssningar från Viking Lines utbud.

Nöjeskryssning

För dig som vill ha en riktigt kul resa och festa loss så kan en nöjeskryssning vara en minnesvärd resa. Här finns flera olika typer av kryssningar att boka, allt från dansband, jazz eller en riktig partykryssning. Oavsett så brukar glädje och energin sprudla på dessa kryssningar och med uppträdanden av Sveriges största artister så kan resan inte bli annat än bra.

Familjekryssning

Vill du ta med familjen på en kryssning så finns självklart barnvänliga kryssningar anpassade för hela familjen. Här finner du lekland, roliga aktiviteter och en barnvänlig matbuffé. Hos Viking Line reser dessutom alla barn under 12 år gratis och de minsta under 5 år får dessutom gratis mat i bufférestaurangen. Helt enkelt en riktigt härlig resa för hela familjen.

Spakryssning

Efter en jobbig eller hektisk tid på jobbet eller livet i allmänhet så kan det vara bra att bryta av vardagen för ett litet tag med en spaweekend eller bara över dagen. Här får du en chans att varva ner och koppla av, lägga fokus på dig själv. Här är det bara att luta sig tillbaka, njuta av lyxiga spabehandlingar, bubbla i poolerna, basta och ladda batterierna.

Temakryssning

För dig med ett specialintresse så är det bara att hålla utkik efter den där perfekta kryssningen som kommer att få dig att jubla. Här finns chans för en riktigt rolig resa där du kan träffa likasinnade människor med samma intressen som du. Exempel på kryssningar med specialteman är jazz, vin, öl, whiskey, Träning eller mingelkryssning för seniorer. Men det är bara att hålla ögonen öppna, kanske dyker det upp en kryssning som du bara måste åka på.

Teaterkryssning

För den kulturintresserade så finns det faktiskt kryssningar med teater. Det finns alltid ett gäng med kryssningar att boka och dessa platser brukar gå åt fort. Dessa kryssningar brukar finnas både för enskilda personer och för grupper att boka. Ett roligt och annorlunda sätt att se en teater istället för det traditionella sättet.